Här möts den Svenska och Danska julmaten i en och samma smaksupplevelse

 Fredagar och lördagar hela december fram till jul – samt övriga dagar vid bokning av större grupper

 

Sann ”Hvensk” njutning från 350 kronor per gäst.

Julen är traditioner. Julen är mys och omtanke. Julen är att umgås, att ta tid till varandra och helt enkelt bara kunna njuta av stunden där vi är just nu. Bara vara. Tillsammans. Hven är landsbygden. Hven är historia - och Hven är i mångt och mycket både Sverige och Danmark på en och samma gång.

Årets julbord på Turistgården är vår egen fria landsbygds-tolkning av Julen och Hven i en och samma smakrika manifestation. Välkommen till ”Det Hvenska Julbordet”

Inget krångel. Stolt hantverk, mat, och kockerier från grunden i en oslagbar miljö här på Hvens Anrika Wärdhus. Vi serverar bara klassikerna. Från båda sidor av sundet. Janssons, Fläskesteg, Sylta, Kavring & Rugbröd, Rödkålen, Skinkan, ”de brune kartofler”, prinskorvarna, sillen, Ris à la Malta & Ris à la Mande och allt det andra goda som hör till.

 

Vi erbjuder två olika varianter av julfirande. På dagen eller på kvällen allt efter era behov och önskemål.

 

”Julefrokost” & Jul-afterwork - på dagen, 350,-

Ta båten in till Hven med kollegor, vänner eller familj redan v lunchtid. Promenera långs gamla landsvägen, ta bussen direkt från hamnen eller låt oss boka in er på en traditionsenlig tur med häst & vagn fram till Turistgården. Här njuter ni av ”det Hvenska Julbordet” hela eftermiddagen fram tills ni åker retur och hem till nära och kära i god tid med båten klockan 18.15 efter en härlig dag tillsammans på Hvens anrika Wärdshus

 

 ”Julfesten” - på kvällen, 450,-

Ni träffas på Skeppsbron i Landskrona lite innan båtfärden till Ven kl 17.35. Framme på Ven tar ni Venbussen direkt från Bäckviken till Turistgården. Vid ankomst incheckas och fördelas de som har bokat boende hos oss eller i de närliggande Ven-hus som vi erbjuder för övernattande gäster. Övriga gäster jul-myser på punchvarandan. Klockan 19.00 är det dags för er julfest när dörrarna öppnas för kvällens ”Hvenska Julbord”

 

Varmt välkommen!

 

Telefonisk dialog, planering, bords- och hotellbokning samt offert via kabelkoppling på 0418 721 26 eller moderna brev på reception@remove-this.houseofven.remove-this.com