Julbord för Foodies

Gastronomi & omtanke

HÄR TAR VI VARA PÅ VARANDRA
Julbord-bred-overnattning

ÅRETS JULBORD FÖR FOODIES

– gastronomiskt ambitiöst, oslagbar miljö och skapad som en genuin helhetsupplevelse för alla matälskare som gärna tar möjligheten i akt.
Hela Årets Julbord Gourmet, övernattning i vårt mysiga pensionat och vår goda lantfrukost att vakna upp till på morgonen.

Ankomst alla dagar mellan fredagen den 24 november till och med fredagen den 22 december.

Oslagbar miljö

för en extra julig get-away

Här kan ni sticka i väg för lite extra gynnsam mys med fokus på matupplevelserna och er välförtjänade tid tillsammans.    

Välkommen ut hit till en superhärlig ö-vistelse för att samtidigt njuta av årets Julbord för Foodies. Årets bästa bud på en riktig matupplevelse i samband med julen. Julmat gjort helt från grunden av vårt suverena stjärnteam i köket.

Ett besök på härliga Ven ger er så mycket mer. Ni får extra god tid till varandra och plats för samtal, skratt och behövd närvaro i skenet från de många levande ljusen. Njuta av öns storslagna natur och mysa i de många miljöer här på Vens anrika värdshus.

Julstaemning-content
DSC03929-3

Höjdpunkten

Årets Julbord för Foodies presenteras direkt på ert eget bord där de många fina rätterna serveras uppdelat i fyra väldisponerade serier med traditionens alla klassiker tillsatt ett balanserat vegetariskt urval och såklart lite extra spets på det hela genom Kathrin Baakes uppdaterade tolkningar i köket.

Här får ni uppleva ett långt fräschare julbord där ni prioriteras unikt som sällskap och tillsammans får dela en genuin komponerad matupplevelse. Vi tar väl hand om de nära råvarorna och varje människa bland oss när vi denna jul blickar mot framtiden.

Bort med mest och flest och fram med bäst och närmast.

Årets Julbord för Foodies som hel upplevelse inkl. övernattning i pensionatet, njutning av julkmaten i restaurangen och vår goda lantfrukost på morgonen med attraktiva priser från 1495 kr per gäst bokar du direkt här

Vill du hellre åtnjuta vårt Julbord för Foodies utan övernattning, se mer information här.

Boka direkt online, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN