ÅRETS JULFIRANDE

Gastronomi & omtanke

Här tar vi vara på varandra

ÅRETS JUL GOURMET PAKET

– gastronomiskt ambitiöst, oslagbar miljö och skapad som en genuin helhetsupplevelse för alla matälskare som gärna tar möjligheten i akt.
Hela Årets Julbord Gourmet, övernattning i vårt mysiga pensionat och vår goda lantfrukost att vakna upp till på morgonen.

Ankomst alla dagar mellan fredagen den 26 november till och med onsdagen den 22 december.

Oslagbar miljö & tid tillsammans

Vad tar vi med oss från det senaste året och vad är viktigt nu när vi igen kan umgås fritt och utan restriktioner? Hur kan årets julfirande bli den omtänksamma markering och efterlängtade nystart vi önskar för framtiden?

En härlig vistelse i samband med åtnjutningen av årets julbord Gourmet är vårt bud på en riktig matupplevelse i samband med julfirandet. Ett besök på härliga Ven ger så mycket mer. Vi får extra god tid till varandra och plats för samtal, skratt och behövd närvaro i skenet från de många levande ljusen. Vi kan njuta av öns storslagna natur och mysa i de många miljöer här på Vens anrika värdshus.

 

Höjdpunkten

Årets Julbord Gourmet presenteras direkt på ert eget bord där de många fina rätterna serveras uppdelat i fem väldisponerade serier med traditionens alla klassiker tillsatt ett balanserat vegetariskt urval och såklart lite extra spets på det hela genom Kathrin Baakes uppdaterade tolkningar i köket.

Det ger oss möjlighet att servera er ett långt fräschare julbord där ni prioriteras som sällskap och tillsammans får dela en unikt komponerad matupplevelse. Vi prioriterar de nära råvarorna och varje människa bland oss när vi blickar mot framtiden.

Bort med mest och flest och fram med bäst och närmast.

Årets Jul Gourmet upplevelse med hela paketet inkl. övernattning i pensionatet, årets Julbord Gourmet och vår goda lantfrukost på morgonen med attraktiva priser från 1295 kr per gäst bokar du direkt här

Vill du hellre åtnjuta Julbordet Gourmet utan övernattning, se mer information här.

Vid frågor, funderingar eller bokning av större grupper ring eller maila oss