Vild skånsk Gåsamiddag i historisk miljö

Härlig Ö-mys-vistelse gourmet. Upplev en lite vildare Gåsamiddag med 5 unika serveringar direkt  på ert bord

Ven är ett sant året-om-skafferi där varje säsong bjuder oss på nya unika råvaror rakt utanför dörren. Just nu skördar vi fortfarande strandkål och öns fantastiska äpplen och samtidigt råder jakttid på Tycho Brahes gamla gård - Kungsgården. Härifrån får vi allt vårt vilt till restaurangen och så blir det också när vi firar Mårten Gås.

Inför menyn har våra stolta kockar jobbat tätt ihop och tolkat och utmanat traditionen medan de egenhändigt har skalat och hackat, plockat och benat ur, kokat fonder och soppor och i det hela taget gått traditionens väg fram mot en vildare tolkning av årets Gåsamiddag.

Ljuset och utsikten från verandan ut över markerna och Öresund är den samma storslagna som alltid. Stämningen strålar - med levande ljus och de många minnen och berättelser som sitter i väggarna - som alltid ut av denna stolta byggnad. Och bäst av allt. Det doftar mat här inne. Riktig, vild skånsk mat!

Varmt välkommen!

Ö-myspaketet mellan 6-14 november inkluderar övernattning i dubbelrum, den lite vildare gåsamiddagen på kvällen och Turistgårdens goda lantfrukost nästa morgon. Pris från 995 kronor per gäst

Önskar du endast boka gåsamenyn för 595 kronor per person, se under restaurang >>

Boka direkt, ring eller maila oss