Ö-FLEX - Anpassade villkor för alla nya privata gästbokningar i rådande Covid-19 situation

 

MÖJLIGHET ATT BOKA OM ELLER AV FRAM TILL 4 DAGAR INNAN ANKOMST
Vi erbjuder med vårt unika läge här på härliga Ven mitt i Öresund en unik och tidsanpassad upplevelse för alla som gärna vill bort från stadsmiljön och ut och vistas i naturen. Vi är det lilla och historiska värdshuset med den lokala maten och den lugnande miljön som ger er mer tid till varandra.

För att avhjälpa eventuell osäkerhet relaterad till sjukdom eller myndighetsrelaterade åtgärder och krav, har Turistgården - House of Ven tagit fram särskilt fördelaktiga gästvillkor för denna bokning.

Ö-FLEX bokningar är om- och avbokningsbara i sin helhet i tillfälle av sjukdom i sällskapet eller i tillfälle av att vistelsen inte går att genomföra i enlighet med de instruktioner och krav som svenska myndigheter anger som gällande. För danska gäster gäller även hinder utifrån krav och instruktioner från de danska myndigheterna.

Om ni enligt ovanstående önskar att ändra bokningen sker detta i dialog med Turistgården - House of Ven senast 4 dagar innan ankomst där vi tillsammans hittar nytt datum då båda parter kan genomföra aktiviteten som planerat eller överenskommer full återbetalning.

Varmt välkomna!

Vill du komma i kontakt med oss - ring eller maila oss gärna