Årets ”Hvenska” Julbord med alla klassikerna och de fullgoda vegetariska alternativ

Turistgården - Hvens anrika Wärdshus

Fredagar och lördagar från fredagen den 30 november och hela december fram till jul – samt övriga dagar vid bokning av större grupper

Sann ”Hvensk” njutning från 395 kronor per gäst.

Julen är traditioner. Julen är mys och omtanke. Julen är att umgås, att ta tid till varandra och helt enkelt bara kunna njuta av stunden där vi är just nu. Bara vara. Tillsammans. Hven är landsbygden. Hven är historia - och Hven är i mångt och mycket både Sverige och Danmark på en och samma gång.

Årets julbord på Turistgården är vår egen fria landsbygds-tolkning av Julen och Hven i en och samma smakrika manifestation.

Välkommen till ”Det Originella Hvenska Julbordet”

Inget krångel. Stolt hantverk, mat, och kockerier från grunden i en oslagbar miljö här på Hvens Anrika Wärdhus. Vi serverar julen direkt på bordet där ni njuter tillsammans. Julraditioner och smakar från båda sidor av sundet. Vi har båda det hel vegetariska julbordsalternativet och samtidigt alla klassikerna som Janssons, Fläskesteg, Sylta, Kavring & Rugbröd, Rödkålen, Skinkan, ”de brune kartofler”, prinskorvarna, sillen, Ris à la Malta & Ris à la Mande och allt det andra goda som hör till.

Vi erbjuder två olika varianter av julfirande. På dagen eller på kvällen allt efter era behov och önskemål.

 

Varmt välkommen!

Ring oss på +46 (0)418 721 26 eller boka online. Det går också bra att skicka moderna brev reception@remove-this.houseofven.remove-this.com