Alla Hjärtans dag

tillsammans med dig min valentine

Alla Hjaertan-bred

Alla Hjärtansdagar på härliga Ven

det är ni faktiskt värda i år!
Det känns som att tiden är till det nu. Vi behöver stimulera våra sinnen. Komma ut och vistas i rätt miljö. Lite bort från vardagen. Avkoppling, lugn och ro, natur och inte minst riktigt goda matupplevelser från Kathrin Baake och teamet. Ta tiden och tillfället i akt och kom ut till vår fantastiska ö med valfri ankomst fredagen den 14e och lördagen den 15e februari.
Hjärtligt välkomna!

Unna er tiden

ÄR EN VÄSENTLIG DEL AV ER VISTELSE

För dig. För oss. Älskling, bästa vänner, familjen eller bara jag. Alla förtjänar att njuta lite extra. Vara god vid sig själv och ta hand om hjärtat med lätt vandring, vårvibbar, lugn & ro, tid till samtal och reflektion, möten och närhet i autentisk och oslagbar miljö.

Framme hos oss, checkar ni in på ert rum i den gamla pensionatsbyggnaden och möts av rosor, en liten flaska bubbel och några av våra handgjorda petit fours. Ni hämtar ut en vandringslunch hos oss, med valfri varm dryck och nygjord sandwich, som ni får packat i en av våra retro-ryggsäckar att ta med ut på tur runt ön. Ni väljer vid bokning om ni hellre önskar fikan på avresedagen.

Till kvällen serveras ni en ljuvlig årstidsanpassad 5-rätters middag. På morgonen avnjuter ni vår goda lantfrukost i lugn miljö.

Oekraft_rund_bild
DSC00374

Alla hjärtans menyn

Från kl. 18.00 och fram och framåt, är det dags för kvällens matupplevelse.

Retare:
Ostron från sundet

Förrätt:
Makrill från sundet med syrligt äpple & vild pepparrot från Ven

Varmrätt med rådjur från Ven i två serveringar:
- Pappardelle på Durumvete från Ven, rådjursragu & svamp
- Rådjurssadel, hel bakad rotselleri & rapsblad från Ven

Dessert: Bivax från Ven, päron & vit choklad

Alla hjärtans upplevelsen hos oss med övernattning, vandringslunch, petit four & välkomstbubbel, 5 rätters säsongsmeny och vår goda lantfrukost på morgonen, från 1 795 kr per gäst. 

Hjärtligt välkomna!

Boka direkt online, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN