En kväll i Piemonte på Ven med Morra Gabriele

Upplev hantverksglädje på riktigt i en unik mat- och vinupplevelse

Lördag den 13e April
Winemakers-dinner-slide

Winemakers Dinner

Vinprovning & avsmakningsmeny där Italien och Ven möts

En kväll med fokus på genuin terroir från Piemonte och Ven. Hantverksviner från Morra Gabriele med en särskilt komponerad 7-rätters meny

Välkomna ut till oss för en helt unik och terroirdriven kväll när vi får besök av Stefano Campaniello från Morra Gabriele i Piemonte. Tillsammans med Kathrin och teamet i köket har vi skapat de allra bästa förutsättningarna för en oförglömlig kväll där det bjuds på sann hantverksglädje och passion. Det enda vi saknar är er att få dela det med. 

Winemakers Dinner lördag 13e April

Mötet mellan Piemonte och Ven i symbios för bara en kväll

 

Med säkert handlag guidar vi er genom en kväll ni sent kommer glömma.

Platsen, säsongen och närvaron till hantverket är centrala när vi talar om äkta terroir. Kathrin och Stefano har två helt skilda platser att utgå ifrån men tillsammans med övriga teamet visar de upp både likheter och skillnader mellan Ven och Piemonte. Med storytelling, säker smaksättning och passionerat berättande kommer ni att helt omfamnas av ren hantverksglädje.

För 1595 kr per person ingår 7-rätters avsmakningsmeny, viner och stämning. Såklart finns både Kathrin och Stefano på plats hela kvällen för vidare samtal och gemenskap. Vi har även ett specialerbjudande inkluderande boende och vår goda lantfrukost på söndagen från 2395 kr per person.

DSC02836

ELLER RING PÅ  0418-721 26
ELLER MAILA RECEPTION@HOUSEOFVEN.COM

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN