När ni äntligen åker bort

SKA DET JU OCKSÅ VARA PÅ RIKTIGT
 

 

Naera_moeten_bred

Möte & konferens på fantastiska Ven

Manga är ganska vana att driva verksamheten och kommunicera i en alltmer digitaliserad vardag, där man samtalar på distans och med olika systemstöd och programvaror, för att säkra bra leveranser och effektiv framdrift. Men ibland behöver vi tänka utanför boxen och lyfta teamet, varje enskild människa och hela verksamheten med sikte på framtiden. Träda utanför den trygga comfortzonen och in i en friare miljö, borta från de dagliga rutinerna och det urbana bruset. In i en miljö där vi tillåts att ha väldigt högt i tak.

Olika mötesformer

FÖR ATT PASSA JUST ERT MÖTE

Här på Ven erbjuder vi er en kreativ och omfamnande miljö där ni, oavsett gruppens storlek, både kan ha kul och samtidigt fokuserat utveckla de innovativa lösningar som ska ta er stärkta in i framtiden

Konferensfika_smoothie

SKICKA IN EN SNABB FÖRFRÅGAN HÄR:

Vi är här för att ge er en skräddarsydd och unik upplevelse här hos oss. Ni kan alltid ringa oss på

+46 (0)418 721 26 eller enkelt fylla i formuläret härunder.

Vi svarar fort och återkommer snabbt och ett bra upplägg och en vass offert till er.

DSC06580

Välkommen ut i en helt annan värld tillsammans med era kollegor.

Här vänter ett unik venue med alla faciliteter, fantastiska natur, möjlighet för roliga aktiviteter och inte minst, fantastiska matupplevelser från Kathrin Baake och hennes stjärnteam.

Moete_knapp

Möten hos oss

Ledningsgruppen, Styrelsen, lilla projektteamet och arbetsgruppen. Vi erbjuder optimala möjligheter när ni aska jobba fokuserat i den mindre tightare gruppen och gärna vill umgås i en härlig miljö och dela riktigt god mat.

Konferens_bred

Konferera hos oss

Den rätta location betyder nästan allt när ni ska skapa en lyckad konferens. Teknisk utrustning och storlek på lokaler är bara hygienfaktorer som alltid ska fungera. Vi erbjuder även unika miljöer här och på hela ön, dedikerad personal och riktig god mat.

Workshop

Kreativa workshops

Vi människor påverkas starkt av de "rum" vi befinner oss i. När ni ska tänka nytt, jobba tätt och integrerat tillsammans för att skapa framtidens lösningar kan ni med fördel välja vår fina ö, det gamla värdshuset och hela omgivningen här som er kreativa scen.

Teambuildiing_hoppasaeck_bred

Teambuilding

Vi ska ha kul och stärka banden mellan oss i gruppen. Vi och våra lokala partners erbjuder en lång rad anpassade teambuilding-sessions och roligare aktiviteter där duktiga ledare hjälper alla hela vägen i mål.

Brudskaal_o_canapeer_i_traedgaard_komprimerad

Events

Ibland behöver ni uppmärksamma och markera en nyhet, en händelse, ett bra resultat, ett jubileum eller bara fira för det behövs eller är helt rätt tiden. Tillsammans med oss kan ni skapa er helt egna tematiska event och minnesvärda upplevelse.

Utstaellning_konstrundan_matsalen

Kurser & seminarier

Turistgården - House of Ven erbjuder på en och samma gång det lugn och den ro som krävs för att koncentrara oss och lära nytt. Här hos oss på Ven kan ni vistas i en stimulerande och kreativ miljö som ger utrymme för de flesta lärande aktiviteter.

I en helt annan värld

BORTA FRÅN VARDAGEN OCH STADSLIVET PÅ FASTLANDET

Redan när vi sitter på båten på väg över Öresund börjar transformationen. Vi hittar lugnet, balansen och harmonin i oss själva. Därframme ligger den. Vår kommande destination. Fantastiska Ven.

Raps

För frågor eller bokning, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN