I RÄTT MILJÖ

Stimulerar ni

framtiden

När ni äntligen åker bort

ska det ju också vara på riktigt

Manga är ganska vana att driva verksamheten och kommunicera i en alltmer digitaliserad vardag,
där man samtalar på distans och med olika systemstöd och programvaror,
för att säkra bra leveranser och effektiv framdrift.

Men ibland behöver vi tänka utanför boxen och lyfta teamet, varje enskild människa
och hela verksamheten med sikte på framtiden. Träda utanför den trygga comfortzonen
och in i en friare miljö, borta från de dagliga rutinerna och det urbana bruset.
In i en miljö där vi tillåts att ha väldigt högt i tak.

Olika mötesformer

för att passa just ert möte

Här på Ven erbjuder vi er en kreativ och omfamnande miljö där ni, oavsett gruppens storlek, både kan ha kul och samtidigt fokuserat utveckla de innovativa lösningar som ska ta er stärkta in i framtiden

Möten hos oss

Ledningsgruppen, Styrelsen, lilla projektteamet och arbetsgruppen. Vi erbjuder optimala möjligheter när ni ska jobba fokuserat i den mindre tightare gruppen och gärna vill umgås i en härlig miljö och dela riktigt god mat.

Teambuilding

Vi ska ha kul och stärka banden mellan oss i gruppen. Vi och våra lokala partners erbjuder en lång rad anpassade teambuilding-sessions och roligare aktiviteter där duktiga ledare hjälper alla hela vägen i mål.

Konferera hos oss

Den rätta location betyder nästan allt när ni ska skapa en lyckad konferens. Teknisk utrustning och storlek på lokaler är bara hygienfaktorer som alltid ska fungera. Vi erbjuder även unika miljöer här och på hela ön, dedikerad personal och riktig god mat.

Brudskål och canapéer ute i trädgården på House of Ven.

Events

I bland behöver ni uppmärksamma och markera en nyhet, en händelse, ett bra resultat, ett jubileum eller bara fira för det behövs eller är helt rätt tiden. Tillsammans med oss kan ni skapa er helt egna tematiska event och minnesvärda upplevelse.

Kreativa workshops

Vi människor påverkas starkt av de "rum" vi befinner oss i. När ni ska tänka nytt, jobba tätt och integrerat tillsammans för att skapa framtidens lösningar kan ni med fördel välja vår fina ö, det gamla värdshuset och hela omgivningen här som er kreativa scen.

Kurser & seminarier

Turistgården - House of Ven erbjuder på en och samma gång det lugn och den ro som krävs för att koncentrara oss och lära nytt. Här hos oss på Ven kan ni vistas i en stimulerande och kreativ miljö som ger utrymme för de flesta lärande aktiviteter.

I en helt annan värld

Borta från vardagen och stadslivet på fastlandet

Redan när vi sitter på båten på väg över Öresund börjar transformationen. Vi hittar lugnet, balansen och harmonin i oss själva. Därframme ligger den. Vår kommande destination. Fantastiska Ven.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

Kontakta oss

Skicka en bokningsförfrågan med formuläret nedan så ringer vi tillbaka och hjälper er att ta fram ett erbjudande som passar ert sällskap.

När du kontaktar oss blir du automatiskt tillagd till vårt nyhetsbrev