Här kan vi faktiskt

Vara Aktiva och ha roligt

även när vi vill hitta lugnet

Vitsippor_bred

Aktiviteter på Ven

Ta väl hand om tiden och varandra. Att uppleva Ven ska inte vara stressigt. Snarare tvärtom. Man åker ju oftast bort från fastlandet för att man vill byta miljö, koppla av och hämta ny inspiration i en annan miljö. Skånes enda ö kan det!

Hämta ö-kraften

Den finns en egen energi och ofta lugnande stämning på öar. Vi känner oss trygga och distansen till bruset inne i städerna på fastlandet ger oss en extra frihet i tanke och själ.

Vi och våra kära grannar på ön erbjuder en lång och varierende rad av fina aktiviteter som ni kan dela tillsammans.

Allt efter lust och humör, finns det något för alla med hjärtat på rätt plats.

Oekraft_knapp

Här finns några av de möjligheter som vi gärna rekomenderar

VI HJÄLPER  GÄRNA TILL MED ATT ARRANGERA OCH BOKA FÖR FAMILJER, VÄNNER OCH GRUPPER

Gula_cyklar

Ven på gul cykel!

ALLA MÅSTE TESTA DENNA KLASSIKER

De välkända gula cyklarna är för många en symbol och synonymt med Ven och de härliga upplevelserna i vår natur. Att ta sig runt på cykel i vårt lilla paradis ger stor frihet och en nästan barnslig glädje i själen när vi rör oss obehindrat i landskapet.

Vandring_knapp

Skåneledens orangea linje

VANDRA PÅ FANTASTISKA VEN ÅRET RUNT

Vandra orangea linjen hela vägen. De senaste åren har även en orangefärgad aktivitet på alla årstider lockat fler och fler gäster hit till ön .Skåneledens orangea skyltar leder friska vandrare på en god 12 km tur hela vägen runt vår ö. Boka vandingslunch och ryggsäck via oss.

Ven-Kajak37

Runt om Ven i havskajak

PADLA KAJAK RUNT FANTASTISKA VEN

Upplev de magnifika vyerna från vattnet med branta backafallen är och flera vackra sandstränder där det går utmärkt att göra fina strandhugg med kajak. Med start och mål på Camp Ven har ni perfekt utgångspunkt för dagens utflykt på vattnet. 

Tycho_Brahemuseet

Tycho Brahes värld

EN FRAMSYNT PLATS MITT I UNIVERSUM

Det var här från sitt observatorium på Ven som Tycho Brahe på medeltiden var med om att avgörande förändra vår syn på universum. Ett besök på museet här på Ven är dels en historisk resa i tiden och även om livet på Ven, men också en inspiration till att tänka nytt och större.

Golfknapp_att_goera

Golfa mitt i Öresund

SPELA PÅ VACKRA SANKT IBB´S ÅRET OM

Det finns inte många banor med ett jämförbart läge i Skandinavien. För det första finns det bara en enda ö i Öresund och utöver den vackara miljön, gynnas banan av det milda Venska mikroklimatet som ger väldigt fina forhållanden året om. Kombinerar fint med en oslagbar vistelse hos oss.

Yoga_knapp

Yoga & meditation

HELT IN I LUGNET PÅ VEN

Det finns en handfull duktiga Yoga-, Mindfulness- och meditationslärare aktiva här på Ven. Några, som våra vänner på Nova Harmonia, har verksamhet året om, andra erbjuder sessions vid bokning eller vid fasta tider under sommarhalvåret. Hör gärna med oss vid intresse.

Minigolf_knapp

Old school minigolf

KANSKE SVERIGES SÄMSTA

Vem är bäst på "Sveriges Sämsta Minigolf"? Kom ner till Husvik och kolla! Våra vänner på Camp Ven lovar att alla får lika svåra forhållanden när ni ska ta er igenom denna helt igenom gamla bana från tiden då farfar var ung. Snea banor, böjda klubbor och glatt humör.

Ivans_wagon_ny

Med häst & vagn

PÅ TUR MED IVANS WAGONTRAIL

Tillsammans med tolv ardennrar körs förbokade ö-rundturer med häst och vagn, bedriver turridning för erfarna ryttare, anordnar transport av bröllopsgäster och framförallt, levererar stilfulla körningar av brudpar i finare droska. Hör av er i god tid för bokning.

Pinnbroed

Korv & Pinnbröd över eld

UNIK STÄMNING RUNT LÄGERELDEN

Vännerna nere på Camp Ven erbjuder matlagningsevents med beredning över öppen eld och grill för större grupper. För familjen finns en smidig måltid för er som vill dela en rolig aktivitet tillsammans. Ni hjälps åt att tälja pinnar, och baka de ekologiska korvarna inne i pinnbröden.

Boka direkt online, ring eller maila oss
Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN