Vårt annex

PRÄSTGÅRDEN

bara ett stenkast bort
07b28dbd-2503-4f12-9ed0-87fe00cd9e9d

Fräscha rum & boende på Prästgården på Ven

Historisk miljö och fantastiskt läge i bekväm gångavstånd till matupplevelserna på House of Ven

Prästgården ligger välbeläget på öns högsta punkt och fungerar som annex. Det ligger på gångavstånd från receptionen och restaurangen på Turistgården.

Prästgården har flertalet rum och toaletter/duschar, terass och och trädgård. Det går även att hyra hela huset för större grupper där man också får tillgång till eget kök och samlingsrum. Här bor ni i ljusa, nyrenoverade och fräscha rum.

Välj mellan våra mysiga boendealternativ

DSC08230

Ven - det lite större rummet

3-bäddsrum med eget badrum

Superfräsht och renoverat rum med dubbelsäng + en extra enkelsäng med eget badrum och toa. Rummet ligger på bottenplan med utsikt över gårdsplatsen på framsidan.

DSC08256

Tofta. Rummet med extra själ

Dubbelrum

Härligt nyrenoverat rum med originella trägolv, dubbelsäng, en liten sitthörna, garderob och fin utsikt mot främre trädgården. Dusch/toalett finns lättillgängligt i korridoren bredvid rummet.

DSC08255

Asmundtorp, Häljarp, Saxtorp

Familjerum

Fina familjerum eller lite större rum för par med dubbelsäng, våningssäng och även utdragbar extrasäng. De fina dusch- & toalettutrymmena finns i korridoren precis intill rummen. Superfin utsikt härifrån från andra våningen med vyer över de fantastiska åkerfälten och sundet.

DSC08412

Annelöv - kompisarnas rum

5-bäddsrum

Fräscht lite enklare rum med våningssängar och en utdragbar extrasäng för vänner, syskon, kollegor eller familj. Duschar & toaletter finns i korridoren få meter från dörren. Fin utsikt mot trädgården och kvällssolen över sundet. 

Lilla huset

Lilla huset - en "egen" plats på Ven

Dubbelrum med eget badrum

Det lilla huset är beläget i egen byggnad intill Prästgården med egen entré, badrum och toalett. Det lilla huset har även eget kylskåp och ett litet pentry som vi finner extra härligt eftersom det är enkelt att koka eget kaffe att ta med ut i morgonsolen i trädgården .

DSC02296

Boka hela Prästgården för er själva

För större grupper

Det är även möjligt att hyra hela Prästgården med alla rum, tillgång till kök, matsal och egen tid i trädgården. Det finns sju rum med totalt 27 bäddar med möjlighet för ytterligare 5 extra sängar för i allt 32 gäster.

Pris för första dygnet 35.000,- sek.

Andra dygnet är hyran 17.500,- sek.

Boka direkt online, ring eller maila oss
Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN