Här skapar ni minnen

och delar tiden

 
Image 6@2x (1)

Boende på Ven i unik skånsk miljö

DET NYA ÄR ATT BO GAMMALT OCH KÄNNA VIBBARNA AV DÅTIDENS SEMESTERFIRANDE

Vi märker förtiden på Turistgården – House of Ven som en helt väsentlig del av upplevelsen och orsaken till att vi väljer att bo här igen och igen.

Allt är inte perfekt och ursprungsautentiskt men stämningen sitter i väggarna. Här bor vi med en tillåtande inställning till utrustning och bekvämligheter, medan vi njuter av skånska ”skärgårdsstämningen”, omgivningen och tiden tillsammans.

Välj Vens äldsta pensionat som plats för er vistelse, om ni föredrar en unik miljö, ett mycket centralt läge och en härlig trädgård, restaurang och lounge att vistas i. Turistgården ligger mitt på ön och är en perfekt utgångspunkt för allt vad Ven har att erbjuda.

Hunden är varmt välkommen hos oss på Ven
Härlig vandring och fantastiskt utsikt i naturen  här på Ven
Den historiske stämning präglar vårt anrika hotell
Matupplevelserna är en stor del av vistelsen här på House of Ven

Unika miljön

ÄR EN VÄSENTLIG DEL AV ER VISTELSE

Visst finns det mycket som ger sig själv på öns anrika värdshus. Restaurangbyggnaden är från slutet av 1800-talet och även i pensionatet märks historien. Här är det inte modernt men här finns en oslagbar själ och miljö för oss som gillar det äkta och ursprungliga.

Att vistas här är en resa i tid och rum på en och samma gång. Lugn och ro är ofta en inre upplevelse, som inte nödvändigtvis är detsamma som total tystnad, i dessa byggnader från en tid där ljudisolering inte fanns i byggreglerna. Men här finns soul, kärlek och omtanke runt de många härliga platserna inne som ute, där vi kan njuta av stunden och varandra.

Varmt välkomna till Vens anrika värdshus!

059022d96d46a6e9fe4b3b7f7323a521@2x
ce1306094385ae0e485c5aecad3e3e6e@2x

Gamla pensionatet

ÄR DITT MEDVETNA VAL

Många kommer hit igen och igen för att njuta av miljöbyte bort från det effektiva, det högteknologiska och moderna. Bort från det urbana. En liten vardagsflykt. En plats för egen tid och för reflektion.

Både pensionatet och värdshuset är från en annan tid. Rummen är alla olika i interiör och storlek och de präglas av historien och den tid de kommer från. Det är inga stora ytor och det finns begränsad plats att umgås på.

Därför fungerar vår restaurangbyggnad även som lounge för våra boende gäster, med soffgrupper, spel, lugn musik och gratis kaffe & te, alla dagar mellan 10.00 och 16.00.

Välj mellan våra mysiga boendealternativ

FÖR EN HÄRLIG VEN-VISTELSE

Image 8@2x

Våra Hotellrum

Våra hotellrum är som de övriga rummen här på Turistgården, enkla i sin funktionalitet men charmerande i sin inredning med tydliga referenser till historien. Alla hotellrum har, i motsättning till pensionatrummen, egen dusch & toalett på rummet.

Image 9@2x

Pensionatrum & Loftet

Den ursprungliga pensionatupplevelsen från 30-talet. Små enkla rum med enkelsängar och dusch & toalett i korridoren. Trots storleken ändå autentiskt boende för en god upplevelse där vi ju mest vistas utomhus, i trädgården eller inne på värdshusets servering.

Image 10@2x

Prästgårdsannexet

Bara 4 minuters gång från vår huvudbyggnad hittar ni vårt fina nyrenoverade extraboende,  med möjlighet att övernatta i en mini-svit och 5 stora familjerum. Huset ligger högt med bra utsikt i alla väderstreck med gemensam tillgång till stor balkong och trädgård.

Boka direkt online, ring eller maila oss
Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN