Det finns så mycket mer

Att dela på härliga Ven

Erbjudanden_hos_oss_bred

Erbjudanden, goda priser & paket - få ut det bästa av Ven

Ven handlar ju främst om att umgås och njuta tillsammans. Bara vara, samla ny energi och dela upplevelser tillsammans i en oslagbar miljö.
För er som vill krydda vistelsen lite extra, har vi tagit fram flera bra erbjudanden med övernattning, aktiviteter och, inte minst, goda matupplevelser.

Attraktiva paket

Vi lyssnar och lär av våra gästers feedback och respons. Deras inputs är viktiga och ett bra fundament för oss när vi utvecklar vår verksamhet. Med det som grund har vi skapat flera tematiserade paket där ni får lite extra för pengarna och samtidigt lätt och enkelt får designat er härliga Venvistelse.

Punchverandan_2
Valentine knapp

Alla Hjärtans dagar

Vår egen Valetines Day

Den känns som att tiden är till för det nu. Att du överraskar med en mysig getaway. Bjud ut din valentine på er helt egna Alla Hjärtans Dag med välbehövd avkoppling, lugn och ro, natur och inte minst riktigt goda matupplevelser att dela i stearinljusens sken under kvällen. Hjärtligt välkomna till kärleken!

Erbjudanden Paask sidbild

Påskspecial 2024

När våren är här på riktigt

Mini-semester i Påsk. Njut av en härlig Ö-kraft-Special Edition här hos oss på Ven. Känn de spirande vårvibbarna i naturen, vistas i fantastiska miljöerna och ta del av våra gourmetlika matupplevelser här på Vens anrika värdshus. Välkommen ut till oss för att fira påsk och ta skonsamt vara på tiden och varandra!

vandringspaket

Vandra härliga Ven

BO, VANDRINGSLUNCH & MIDDAG FR 1 595:-

Vid ankomst packar vi era luncher och varm och kall dryck i våra retro-ryggsäckar som ni tar med på tur runt vår fantastiska ö. På kvällen bjuds ni på den aktuella Hvenska Säsongsmenyn där köket presenterar hembakat bröd, en amuse bouche och sedan ytterligare tre vällagade rätter utifrån våra helt dagsfärska råvaror.

Oemys_knapp

Ö-Mys på Ven

MED BOENDE, SÄSONGSMENY & KÄRLEK

En riktig "bara-vara-vistelse" på fantastiska Ven. Lämna fastlandet och alla måsten och kom in i ett lugn & ro genom en minisemester hos oss. Här finns tid och rum för att umgås, spela sällskapsspel, ta härliga promenader och njuta god mat och dryck i unik och avslappnande miljö. Varmt välkomna till en riktig "du&jag" vistelse.

Erbjudanden Hundogourmet knapp

Hund & Gourmet

I härligt sällskap med hunden

Äntligen! - Ett par dagars härlig njutning på vårt historiska hotell med matupplevelsen och naturen i fokus. Här hos oss, där även hunden får vara med på riktigt!  Här ska ni dela Kathrin Baake och stjärnteamets säsongsaktuella 4-rätters meny i vår fina matsal där pälsklingen såklart också är välkommen. 

Erbjudanden valborg knapp

Valborgsfira

Mitt ute i fridfulla Öresund

Som alla öar har även Ven den där helt speciella energin och härliga lugn över sig. Här ute erbjuds vi från naturens hand en helt unik syn när alla eldarna tänds inne på fastlandet och vi kan stå hand i hand härute mitt i sundet, njuta av tystnaden och andas friheten under Tycho Brahes stjärnhimmel. Magiskt.

DSC05656-3

Den ultimativa matupplevelsen

En helt unik matresa med Kathrin Baake i Vens otroliga terroir

Vi har genom de senare åren jobbat oss djupare och djupare in i Vens fantastiska råvaru-universum. Som en följd av vår passion, års arbete och lokala kännedom samt vår ständiga nyfikenhet på att utmana oss själva i det Venska köket, har vi utvecklat den ultimativa matupplevelsen. En råvaruvandring med insamling och kunskapsdelning i naturen avslutande med en "naturevice fine dining" middag mitt ute i de frodiga fälten på Ven. En unik matupplevelse för gäster som gärna reser, letar upp och väljer ut matdestinationer att åka till och uppleva. Ven kanske finns precis runt hörnet men erbjuder här en upplevelse av en hel annan värld.

  
 
passionaer_knapp

Passionärspaketet

FÖR OSS SOM NJUTER PENSIONÄRSLIVET

Det finns många anledningar att dela upplevelsen av Ven tillsammans. Naturen, historien, ljuset, djurlivet och inte minnst den goda maten. Vi har tagit fram ett extra bra erbjudande för pensionärer som har möjlighet att besöka oss de dagar där vi inte har som flest gäster. Välkommen hit med fri ankomst söndag - torsdag året runt.

Erbjudanden Midsommar ny knapp

Midsommar på vår ö

Det blir inte mer autentisk än Ven

Sol, markblommor, snapsvisor, dans runt stången, gröna åkrar, blänkande vågor och en mild sommarnatt i lågom avstånd till vardagslivet inne på fastlandet. Bara slå sig ner vid dukat bord i den romantiska miljön och njuta alla de klassiska midsommar-rätterna här på det gamla värdshuset.                                 

Oekraft_knapp-1

Ö-kraft special

3 DAGAR MED ALLA MÅLTIDER FR 2 250:-

Tre gynnsamma dagar där ni tar vara på er själva, njuter vår fina natur och hämtar ny inspiration i historisk miljö. Blicka framåt och hitta balansen. Reflektera. Andas. Hitta tiden att uppmärksamma och känna sig själv och varandra igen. Samtala, läsa bok och, inte minst, njuta av riktigt god och närproducerad mat.

Gaas_ny knapp komprimerad

Gås Gourmet

FRÅN 8 TILL 10 NOVEMBER 2024!

Återigen bjuds det på kockerier med vilda gäss direkt från naturen här på vår fantastiska ö. Som alltid, serverat unikt för er vid bordet. Välkomna ut i naturen och in i värmen och värdshusets mysiga miljö. Boka en övernattning inklusive Gåsamiddag Gourmet med 5 serveringar och vår goda lantfrukost nu!

Foer_att_fira_ge_bort_knapp

Ge bort en upplevelse

ALLTID RÄTT ATT FIRA NÅGON MED EN GÅVA

En härlig vistelse eller restaurangupplevelse här hos oss på Ven. Födelsesdag, jubileum, årsdag, belöning för en extraordinär insats eller bara att visa uppskattning. Anledningarna är många men det goda valet som kommer att göra succé är det samma, en minnesvärd upplevelse till någon du håller av.

Golf_knapp

Alla golfare vill spela

I SÅDANA HÄR VACKRA MILJÖER

Det finns ju gott om golfbanor i Skandinavien. Men det finns inte många hemliga banor med ett motsvarande läge, med ett så bra klimat året om och samtidigt ett lättillgängligt supermysigt ö-samhälle att vistas i när ni inte går rundan på klassiska Sankt Ibb´s Golfbana.  Övernattning, greenfee, middag & vår goda lantfrukost.

Erbjudanden nyår knapp

Nyår Gourmet

Rakt under stjärnorna

Vi som upplevt Ven en vinterkväll vet om det. Tycho Brahe visste om det. Här på Ven ses stjärnorna som i en dröm och på årets sista dag kan vi även se och ta del av alla fyrverkerier från de stora städerna på fastlandet. Ett unikt avslut på kvällen efter en sublim avsmakningsmeny i matsalen.

Erbjudanden Julafton knapp

Julafton med oss

FIRA "HEMMA HOS JUL"

Julfirandet här på värdshuset går alltid i matens och det familjäras tecken. Som våra gäster över julen kan ni förvänta er, en informell atmosfär där ni nyttjar den goda tiden tillsammans, känner er som hemma och, framför allt, njuter av god mat, dryck och den fantastiska stämningen i huset.

Erbjudanden julbordgourmet knapp

Julbord för Foodies

Gastronomi & omtanke

Årets Julbord Gourmet med mysig övernattning – gastronomiskt ambitiöst och oslagbar miljö. Skapad som en genuin helhetsupplevelse för alla matälskare som gärna tar möjligheten i akt. Årets Julbord Gourmet för er som gillar att dela riktigt goda matupplevelser med varandra.

Boka direkt online, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN