DET FINNS SÅ MYCKET MER

att dela på härliga Ven

Kolla våra specialpaket & erbjudanden

Det finns alltid mer att hämta på Ven

Här får ni det hela med

Ven handlar ju främst om att umgås och njuta tillsammans. Bara vara,
samla ny energi och dela upplevelser tillsammans i en oslagbar miljö.
För er som vill krydda vistelsen lite extra, har vi tagit fram flera bra erbjudanden 
med övernattning, aktiviteter och inte minst goda matupplevelser.

Attraktiva paket

Vi lyssnar och lär av våra gästers feedback och respons. De inputs är viktiga och ett bra fundament för oss när vi utvecklar vår verksamhet. Med det som grund har vi skapat flera tematiserade paket där ni får lite extra för pengarna och samtidigt lätt och enkelt får designat er härliga Ven-vistelse.

Ö-Mys på Ven

Med boende, säsongsmeny & kärlek

En riktig "bara-vara-vistelse" på fantastiska Ven. Lämna fastlandet och alla måsten och kom in i ett lugn & ro genom en minisemester hos oss. Här finns tid och rum för att umgås, spela sällskapsspel, ta härliga promenader och njuta god mat och dryck i unik och avslappnande miljö. Varmt välkomna till en riktig "du&jag" vistelse.

Ö-kraft special

3 dagar inkl. alla måltider fr 1 995:-
Tre gynsamma dagar där ni tar vara på er själva, njuter vår fina natur och hämtar ny inspiration i historisk miljö. Blicka framåt och hitta balansen. Reflektera. Andas. Hitta tiden att uppmärksamma och känna sig själv och varandra igen. Samtala, läsa bok och inte minst, njut av riktig god och närproducerad mat. 

Vandra härliga Ven

Bo, vandringslunch & middag fr 1 595:-

Vid ankomst packar vi era luncher och varm och kall dryck i våra retro ryggsäckar som ni tar med på tur runt vår fantastiska ö. På kvällen bjuds ni på den aktuella Hvenska Säsongsmenyn där köket presenterar hembakat bröd, en amuse bouche och sedan ytterligare tre vällagade rätter utifrån våra helt dagsfärska råvaror.

Påsk på Ven

En välbehövd minisemester på Ven

3 dagar, två övernattningar här på House of Ven, alla måltider även årets 5 rätters Påskmiddag Goumet på kvällen dag två. Härlig vårstämning i en underbar miljö. Vandring, goda samtal och härlig mat och dryck kommer att prägla denna vistelse tillsammans. Hör av er ganska omgånede för att säkra ert påskfirande här hos oss.

Läs mer >>

Alla golfare vill spela

I sådana här vackra miljöer
Det finns ju gott om golfbanor i Skandinavien. Men det finns inte många hemliga banor med ett motsvarande läge, med ett så bra klimat året om och samtidigt ett lätt tillgängligt supermysigt ö-samhälle att vistas i när ni inte går rundan på klassiska Sankt Ibb´s Golfbana.  Övernattning, greenfee, middag & vår goda lantfrukost.

Alla hjärtans dagar

Unna er lite Ven

Avkoppling, lugn och ro, natur och inte minst riktigt goda matupplevelser från Kathrin Baake och teamet. Alla hjärtans upplevelse hos oss med övernattning, vandringslunch, petit four & välkomstbubbel, 5-rätters säsongsanpassad meny och vår goda lantfrukost på morgonen från 1 595 kr per gäst. Varmt välkomna!

Läs mer >>

Passionärspaketet

För oss som njuter pensionärslivet

Det finns många anledningar att dela upplevelsen av Ven tillsammans. Naturen, historien, ljuset, djurlivet och inte minnst den goda maten. Vi har tagit fram ett extra bra erbjudande för pensionärer som har möjlighet att besöka oss de dagar där vi inte har som flest gäster. Välkommen hit med fri ankomst söndag - torsdag året runt

Ge bort en upplevelse

Det är alltid rätt att fira någon med en gåva
En härlig vistelse eller restaurangupplevelse här hos oss på Ven. Födelsesdag, jubileum, årsdag, belöning för en extraordinär insats eller bara att visa uppskattning. Anledningarna är många men det goda valet som kommer att göra succé är det samma, en minnesvärd upplevelse till någon du håller av. 

Boka direkt, ring eller maila oss