DETTA MÅSTE BARA...

FIRAS PÅ RIKTIGT

Tänk att ha möjlighet att fira här

på vidunderliga Ven

När ni väljer att fira hos oss önskar ni troligen inte vilken fest som helst.
Ni känner såklart till vår fantastiska ö, är bekannta med vårt personliga engagemang,
som vi ser som en viktig förutsättning, när vi tillsammans ska skapa exakt den fest 
som ni och era gäster, med förväntning, ska se fram emot, njuta av i fulla drag 
och inte minst, med största glädje minnas och se tillbaka på. 

 

Sätt förväntningarna högt 

Det finns ju en anledning värt att fira och ni ska välja House of Ven därför att ni ser att denna speciella miljö, vår personal och den goda maten kan bidra med en helhet som gör er fest till exakt den härliga upplevelse ni drömmer om.

Hos oss är det era önskemål som styr. Vi har ganska stor tro på den "venska dimensionen" i val av menyer och tema, men utifrån öns möjligheter  skräddarsyr vi tillsammans med er, tema och upplägg för ert firande. 

Maila oss gärna reception@houseofven.com eller hör bara av er på telefon 041872126

 

Vi skapar ert firande tillsammans

Första steget brukar vara ett inledande samtal där ni kort berättar om era tankar och ideér. Sen tar vi fram en första skiss och offert som vi pratar vidare utgår från. När offerten känns bra
brukar vi träffas här på Ven för att gå igenom allt på plats och även se på locations, träffa andra lokala som kan bidra med att skapa precis det vi önskar.

Festdukning och blomarrangemang inför bröllopsfest på House of Ven.

Bröllop

Den ultimata och lyckligaste dagen
Vi vet vad ert bröllop betyder. För er, era allra när­maste, alla gäster och även för oss. Allt! Ert bröllop betyder allt när stora dagen och ni är här. Vi bidrar till över ett 20-tal bröllop hos oss varje år. Er kärlek, all kärlek, varje tillfälle och varje människa är unik. Det vet vi och det präglar ert firande här hos oss.

Festernas festligsta fest

Det är ni som bjuder in till denna härliga plats.
Vi ser till att ert firande och gästernas hela vistelse blir något att se fram emot, att uppleva och inte minst att minnas för alltid. Låt oss prata ihop oss om de många möjligheterna för att tillsammans skapa ert helt unika firande här hos oss. Det firande ni känner och drömmer om att dela med era gäster.

Ge bort en upplevelse

Det är alltid rätt att fira någon med en gåva
En härlig vistelse eller restaurangupplevelse här hos oss på Ven. Födelsesdag, jubileum, årsdag, belöning för en extraordinär insats eller bara att visa uppskattning. Anledningerna är många men det goda valet som kommer att göra succé är det samma. Kolla våra presentkort här

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

Kontakta oss

Skicka en bokningsförfrågan med formuläret nedan så ringer vi tillbaka och hjälper er att ta fram ett erbjudande som passar ert sällskap.

När du kontaktar oss blir du automatiskt tillagd till vårt nyhetsbrev