Detta måste bara...

Firas på riktigt

 

Fest_bred

Tänk att ha fest och fira här
på vidunderliga Ven

När ni väljer att fira hos oss önskar ni troligen inte vilken fest som helst. Ni känner såklart till vår fantastiska ö, är bekanta med vårt personliga engagemang, som vi ser som en viktig förutsättning, när vi tillsammans ska skapa exakt den fest som ni och era gäster, med förväntning, ska se fram emot, njuta av i fulla drag och inte minst, med största glädje minnas och se tillbaka på.

Sätt förväntningarna högt

Det finns ju en anledning värt att fira och ni ska välja House of Ven därför att ni ser att denna speciella miljö, vår personal och den goda maten kan bidra med en helhet som gör er fest till exakt den härliga upplevelse ni drömmer om.

Hos oss är det era önskemål som styr. Vi har ganska stor tro på den "venska dimensionen" i val av menyer och tema, men utifrån öns möjligheter skräddarsyr vi tillsammans med er, tema och upplägg för ert firande.

 

Fest_dukning_bubbel-1

Lått oss bidra till ert firande:

Vi är klar att hjälpa till med att skapa precis det firande ni drömmer om Ni kan alltid ringa oss på +46 (0)418 721 26 eller enkelt fylla i formuläret härunder. Vi svarar fort och återkommer snabbt med ett bra upplägg och en vass offert till er.

DSC06911

Välkommen ut i en helt annan värld tillsammans med era gäster.

Här vänter ett unik venue med alla faciliteter, fantastiska natur, möjlighet för roliga aktiviteter och inte minst, fantastiska matupplevelser från Kathrin Baake och hennes stjärnteam.

Foer_att_fira

Vi skapar ert firande tillsammans

Första steget brukar vara ett inledande samtal där ni kort berättar om era tankar och ideér. Sen tar vi fram en första skiss och offert som vi pratar vidare utgår från. När offerten känns bra brukar vi träffas här på Ven för att gå igenom allt på plats och även se på locations, träffa andra lokala som kan bidra med att skapa precis det vi önskar.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

Broellop_fest

Bröllop

ULTIMATA & LYCKLIGASTE DAGEN

Vi vet vad ert bröllop betyder. För er, era allra närmaste, alla gäster och även för oss. Allt! Ert bröllop betyder allt när stora dagen och ni är här. Vi bidrar till över ett 20-tal bröllop hos oss varje år. Er kärlek, all kärlek, varje tillfälle och varje människa är unik. Det vet vi och det präglar ert firande här hos oss.

Fest_i_traedgaarden__2_

Festernas fest

DET ÄR NI SOM BJUDER IN TILL DENNA HÄRLIGA PLATS

Vi ser till att ert firande och gästernas hela vistelse blir något att se fram emot, att uppleva och inte minst att minnas för alltid. Låt oss prata ihop oss om de många möjligheterna för att tillsammans skapa ert helt unika firande här hos oss. Det firande ni känner och drömmer om att dela med era gäster.

Foer_att_fira_ge_bort_knapp

Ge bort en gåva

DET ÄR ALLTID RÄTT ATT FIRA NÅGON MED EN UPPLEVELSE

En härlig vistelse eller restaurangupplevelse här hos oss på Ven. Födelsesdag, jubileum, årsdag, belöning för en extraordinär insats eller bara för att visa uppskattning. Anledningerna är många men det goda valet som kommer att göra succé är det samma. Läs om våra presentkort här

För att komma i kontakt med oss, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN