VI STÅR ENADE TILLSAMMANS

Du & jag

I ALL VÅR KÄRLEK
Brudpar_bred

Gifta sig och fira bröllop på Ven

Er helt speciella dag. En dag att se fram emot. En dag att njuta och såklart en helt unik och kärleksfull dag att minnas och blicka tillbaka på i framtiden - Ert Fantastiska Bröllop!

Vi arrangerar årligen mer än ett 20 tal bröllop här på vår fantastiska ö. Det har gett oss stor kunskap och gedigen erfarenhet i att skapa ett lyckat och välgenomfört firande tillsammans med våra brudpar.

Wedding at the beach
Weddingdinner outside in the garden at The House of Ven
Bridetoast in the garden
Hest & vagn till brölloppet på Ven

Det är ju ert Bröllöp

Vi börjar alltid med att prata igenom era tankar, drömmar och idéer. Vi är inte fastlåsta i färdiga paket och har därför möjlighet att tillsammans med er skapa exakt det firande ni önskar. Vi känner väl till öns många möjligheter och ser det som ett av våra främsta uppdrag att bidra med den "venska dimensionen" som en del av upplevelsen.

Broellop_skylt

Dags att börja planera

Vi är här för att ge er en skräddarsydd och unik upplevelse. Ni kan alltid ringa oss på +46 (0)418 721 26 eller enkelt fylla i formuläret härunder. Vi svarar fort med ett bra upplägg för er stora dag.

csm_DSC00870_ddf2a51fd8

Välkommen ut i en helt annan värld tillsammans med era härliga gäster. Dem ni verkligen vi se!

Här vänter ett unik venue med alla faciliteter, fantastiska natur, och inte minst, fantastiska matupplevelser från Kathrin Baake och hennes stjärnteam.

Broellopdukning_o_ballonger

Vi skapar tillsammans

  1. Först en kort avstämning per telefon som sen följs upp med en träff här på Ven.

  2. Efter mötet tar vi fram en första skiss på upplägg, tidsplan och offert.

  3. Vi spikar datum och upplägg och sen börjar det roliga - planera och justera i detalj.

För frågor eller bokning - ring eller maila oss

reception@houseofven.com

Tel: +46 (0)41872126

Broellop_i_traedgaarden

Stämning, stil och tema

Det är viktigt att känna efter hur ni vill ha det. Vilken stil och stämning? Klassisk eller kanske med ett särskilt tema? Social dining eller 5 rätters meny? Slott, Herr- eller bondgårds dukning? Vi har hjälpt till med ganska många olika upplägg och vi är absolut inte rädda att testa något nytt. Bröllopsfester är fantastiska.

Dukning_ute

Det finns många möjligheter

Vi kan i realitetan använda hela Ven som location för ert firande och vi har arrangerat vigslar på stranden, i skogen, i trädgården och även hjälpt till vid planering för vigsel i Sankt Ibbs gamla kyrka. Vi har serverat middag, bride toast och även tårta såväl inne som ute och även på lite annorlunda platser runt på ön.

Broellopssal

Mat & dryck till en riktigt fest

Meny och dryck tas fram i en kombination av era önskemål, de nära råvarorna här på Ven och vår kunniga personals inspel och idéer. Brudskål, canapéer, bröllopstårta, fest-middag, nattvickning mm. Tillsammans planerar vi allt i minsta detalj så att ni helt utan oro kan njuta av dagen, era gäster och varandras lycka.

Ring eller maila oss så berättar vi mer

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN