VI STÅR ENADE TILLSAMMANS

Du & jag

I all vår kärlek

Den allra största dagen

Er helt speciella dag. En dag  att se fram emot. En dag att njuta
och såklart en helt unik och kärleksfull dag att minnas och blicka tillbaka på i framtiden.

Ert Fantastiska Bröllop!

Vi arrangerar årligen mer än ett 20 tal bröllop här på vår fantastiska ö. Det har gett oss stor kunskap och gedigen erfarenhet
i att skapa ett lyckat och välgenomfört firande tillsammans med våra brudpar.

Det är ju ert Bröllöp 

Vi börjar alltid med att prata igenom era tankar, drömmar och idéer. Vi är inte fastlåsta i färdiga paket och har därför möjlighet att tillsammans med er skapa exakt det firande ni önskar. Vi känner väl till öns många möjligheter och ser det som ett av våra främsta uppdrag att bidra med den "venska dimensionen" som en del av upplevelsen.

Så skapar vi tillsammans

1) Först en kort avstämning per telefon som sen följs upp med en träff här på Ven.
2) Efter mötet tar vi fram en första skiss på upplägg, tidsplan och offert.
3) Vi spikar datum och upplägg och sen börjar det roliga - planera och justera i detalj.

Stämning, stil och tema

Det är viktigt att känna efter hur ni vill ha det. Vilken stil och stämning? Klassisk eller kanske med ett särskilt tema? Social dining eller 5 rätters meny? Slott, Herr- eller bondgårds dukning? Vi har hjälpt till med ganska många olika upplägg och vi är absolut inte rädda att testa något nytt. Bröllopsfester är fantastiska.

 

Det finns många möjligheter

Vi kan i realitetan använda hela Ven som location för ert firande och vi har arrangerat vigslar på stranden, i skogen, i trädgården och även hjälpt till vid planering för vigsel i Sankt Ibbs gamla kyrka. Vi har serverat middag, bride toast och även tårta såväl inne som ute och även på lite annorlunda platser runt på ön.
 

Mat & dryck till en riktigt fest

Meny och dryck tas fram i en kombination av era önskemål, de nära råvarorna här på Ven och vår kunniga personals inspel och idéer. Brudskål, canapéer, bröllopstårta, fest-middag, nattvickning mm. Tillsammans planerar vi allt i minsta detalj så att ni helt utan oro kan njuta av dagen, era gäster och varandras lycka. 

För mer information - ring eller maila oss

Kontakta oss

Skicka en bokningsförfrågan med formuläret nedan så ringer vi tillbaka och hjälper er att ta fram ett erbjudande som passar ert sällskap.

När du kontaktar oss blir du automatiskt tillagd till vårt nyhetsbrev