Låt smakerna av ven

FÖRFÖRA ERA GÄSTER HEMMA

Catering_bred

Catering från Ven

VI KOMMER GÄRNA TILL ER NÄR NI VILL BJUDA IN TILL NÅGOT EXTRA
DÄR MATUPPLEVELSEN STÅR I CENTRUM

Vi är stolta varje gång vi får möjlighet att åka in till fastlandet med "det hvenska köket" och bidra till goda matupplevelser på annan ort. Med oss har vi de lokala råvarorna, historien, det goda mathantverket och en stor portion engagemang och glad humör.
Hör gärna av er till oss för en kort avstämning om era önskemål och de möjligheter vi kan erbjuda.

Den hela upplevelsen

Vi kan erbjuda hela paketet med uppställning, service, dukning, tält, bord & stolar, musik och dekoration allt efter era behov och önskemål.

Ibland åker vi iväg med vår foodtruck och bygger eventet runt ett mer chill och "Good streetfood" koncept och vid andra tillfällen, skapar vi er egna "Lantfest" eller "Hergårdsstyle dinner" precis där ni önskar.

Fest_dukning_bubbel
Catering_oesamhaellet

Ö-samhällets stora grillbuffé

HÄRLIGT UPPLÄGG SPECIELLT FÖR ER

Ett omtyckt upplägg där våra kockar och personal står "live" bakom serveringsbuffén och grillar det varma och den kalla potpurrin av hvenska speciali­teter för era gäster. Utöver de säsongs­aktuella smakerna där det finns gott om rätter med vegetariska alternativ, fisk, fågel, kött, kalla & varma såser, sallader, mm och ett urval av 3 mini-desserter, bidrar formatet till en väldigt autentisk matupplevelse.

Catering_oeverraskande_gourmet

Gourmetupplevelse surprise

PÅ ER SPECIELLA PLATS

Det finns tillfällen där man bara vill bjuda på det allra bästa. Inga begränsningar för en fine-dininglik upplevelse på er helt egna och speciella plats. Vi tar oss an utmaningar och tycker om att skapa matupplevelser i unika miljöer. I maskinhallen, i vardagrummet, i skogen, på kontoret eller där ni drömmer om att skapa och bjuda in till er förförande festmiddag. Låt oss föra mat och plats oförglömligt ihop.

catering_streetfood_ny

"Homegrown Streetfood"

UTOMHUSEVENT & FOODTRUCK

Mera chill och ett coolare format för den lite mer avslappnade festen där vi "hänger", rör oss, mignlar, dansar och bara umgås fritt och "loose". Maten ska fortfarade vara i topp och kunna överraska positiv. Ofta väljer vi tillsammans de mer gröna och fräschare alternativen i detta upplägg. Helt vegansk, vegetariskt eller kanske live grillning över öppen eld där gästerna får uppleva våra kockar på närmare håll.

Passionerade matlagare

hemma hos er

När ni bjuder in oss som leverantörer av en middag eller större tillställning bjuder ni in ett gäng duktiga matlagare som brinner för deras yrke. Det finns en passion i vårt lag som tillsammans med de närproducerade råvarorna kommer att kännas, synas och framförallt smakas för er och era gäster.

catering_passionerade_matlagare
Boka direkt online, ring eller maila oss
Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN