Det hvenska köket på tur

MAT HELT NÄRA DIG
Foodtruck_bred_ny

Vi har så himla kul i foodtrucken

... DET BÖRJADE EGENTLIGEN LITE SOM EN PANIKÅTGÄRD
UNDER PANDEMIN I DECEMBER 2020

Vi i restaurangvärlden uppmanades att ställa om och erbjuda takeaway som en del av lösningen i en svår tid. Dock bor vi på en fantastisk men också liten ö med runt 400 invånare, och trots våra kära grannars vidhållande och stora stöd, är det svårt att driva runt en hel restaurangverksamhet och ett hotell enbart på de lokalas besök.

Så när omständigheterna begränsade många människornas möjlighet att resa till oss fick vi tänka om och bringa det Hvenska köket och våra goda matupplevelser ut och hem till gästerna istället.

Så började äventyret om foodtrucken - vår rullande restaurang.

Ärlig närproducerad streetfood

Vi har hela det hvenska köket och visionen om "Bäst Smak Närmast" med oss när vi åker i väg. Vi är trogna mot det skandinaviska och erbjuder alltid fullgoda vegetariska alternativ. Maten ska levereras snabbt och hållbart förpackat och gärna ge mersmak för återkommande eller ett besök i vår mammaverksamhet på Ven.

Foodtruck_streetfood_sidbild_Komprimerad
Flaeskesteg

"The World Famous Fläskestekssandwich"

ÄR DITT MEDVETNA VAL

Foodtruckens signatur. Missa inte denna klassiker om du får chansen. Snart på en plats nära dig.

Knaprig stek på skånska grisar, picklad sockerbeta från Kungsgården på Ven, 2 rostade skivor av vår stenugnsbakade lantbröd, hemmagjord rödkålssallad, handrörd örtdressing på växter från Tycho Brahes trädgård ochTuristgårdens rödlök och egna grova senap.

För bokning eller frågor, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN