Allt blir större

När vi delar kunskap

 
Konferens_bred

Alla får något extra med sig hem från konferensen

Rätt upplägg, tema, innehåll och även location har stor betydelse för resultatet och genomförandet av en bra konferens. Hos oss har ni fördelen av en autentisk och karaktärsfull miljö som får alla att trivas under vistelsen. Ni blir omhändertagna och servicerade av dedikerade medarbetare som har all fokus på er och era gästers upplevelse och resultat av vistelsen.

Här kan ni disponera

EN HEL ANLÄGGNING FÖR ER SJÄLVA

Det viktigaste är resultatet. Att ni uppnår det ni önskar och att alla som deltar kan bidra till processen och få rätt utbyte med sig härifrån.

Vi är den mindre anlägningen som har allt fokus på er och era deltagares upplevelse och möjlighet att arbeta optimalt under besöket.

Vi erbjuder en kreativ och ostörd miljö med nära och personlig service som bara få mötes- & konferensalternativ har förmåga och förutsättningarna att leverera.

Varmt välkommen till er helt egna konferens.

Workshop
Konferens_Herrgaardssalen_komprimerad

Herrgårdssalen

KONFERENS I AVSLAPPNAD MILJÖ

Upp till 85 sittande. Ljud, storskärm, uppkoppling, mm. Tillgang till ytterligare 6 grupprum. Mötesmöjligheter ute och på andra locations.

Konferens_mat_komprimerad

Matupplevelsen

SOM EN DEL AV LEVERANSEN

Fika, Lunch, middag och frukost. Servering ute som inne. Säsongsanpassat och närproducerat. Säker process och leverans för allergier och övriga matpreferenser. Matlagningkurs och festmiddag.

Konferens_aktiviteter_komprimerad

Aktiviteter

MEN ÄVEN TEAMBUILDING OCH FEST

En 20-tal anpassade aktiviter för större grupper. Coaching, värdskap och instruktörer för teambuilding. Temamiddag, prisceremonier och jubileum. Fest, bar och dans.

För frågor eller offertförfrågan

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN