När vi ändå är här

Ska vi ha det hela med

Med egen dusch & toa
Hotellrum_bred

Hotellboendet på Ven - det är sen gammalt

Här bodde fabrikanten, advokaten och även läkaren när de ville bort från fastlandet och de stora städerna.

Våra hotellrum är som de övriga rum här på Turistgården, enkla i sin funktionalitet men charmerande i sin inredning
och med tydliga referenser till historien. Alla hotellrum har, i motsättning till pensionatrummen, egen dusch & toalett på rummet.

Här skall du bo om du gillar originalitet, accepterar de standarder som finns i gamla byggnader
och verkligen tycker om det som inte är stereotypt och strömlinjeformat.

Välj mellan våra mysiga boendealternativ

Hotellrum_9

Fabrikanten

RUM 9 - DUBBELRUM

Vårt lilla mysiga hotellrum för er som gärna bor enkelt men önskar egen dusch & toalett. Rummet finns en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård och åkrarna över sundet med danska kusten i horisonten. Två uppbäddade enkelsängar med ett litet nattbord.

Rum_10

Grosshandlaren

RUM 10 - DUBBELRUM

Inga av våra rum är direkt stora men detta är trots allt ett av de största vi har för två gäster. Finns en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård, åkrarna ner över sundet med danska kusten i horisonten. Twinbed, eget badrum med dusch & toalett och plats för barnsäng.

Rum_11

Läkaren

RUM 11 - TREBÄDDSRUM

Detta rum är tillsammans med rum 10 de största vi har för upp till tre gäster. Ligger en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård, åkrarna ner över sundet och med danska kusten i horisonten. Twinbed, en enkelsäng och eget badrum med dusch & toa.

Rum_6

Direktören & Advokaten

RUM 6 & 7 - TREBÄDDSRUM

Två av det gamla pensionatets bättre hotellrum med plats för tre gäster. Rummen är på markplan och har båda var sin dubbelsäng och därtill en vuxen enkelsäng. Fina ljusinfall från stora fönster och såklart eget badrum med dusch och toa.

Hotellrum_7

Möllaren

RUM 12 - DUBBELRUM

Fint hörnrum på första våning med ny Twin Bed, eget badrum och ljus från två vädersträck. Utsikt mot vår trädgård och kyrkan vid Tycho Brahe museet och även mot lilla Landsvägen och Hven Durum. Det finns även plats för en barnsäng om så önskas.

Kaptajnen_rum_13

Kaptajnen

RUM 13 - FAMILJERUM FÖR 4

Fint familjerum för upp till 4 gäster, med en bra twinbed i sovrummet samt en våningssäng för två i ett litet extra rum med connecting doors. Fin utsikt till vår trädgård och de gamla frukträden med kyrkan och Tycho Brahe museet i bakgrunden. Eget badrum med dusch & toalett.

Boka direkt online, ring eller maila oss
Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN