NÄR VI ÄNDÅ ÄR HÄR

ska vi ha det hela med

Egen dusch & toa

Här bodde fabrikanten, advokaten och även läkaren

när de ville bort från fastlandet och de stora städerna

Våra hotellrum är som de övriga rum här på Turistgården, enkla i sin funktionalitet
men charmerande i sin inredning med tydliga referenser till historien.

Alla hotellrum har i motsättning till pensionatrummen egen dusch & toalett på rummet.
Här skall du bo om du gillar originalitet, accepterar de standarder som finns
i gamla byggnader och verkligen tycker om det som inte är
stereotypt och strömlinjeformat. 

Sju hotellrum att välja mellan

Fabrikanten

Rum 9 - dubbelrum

Vårt lilla mysiga hotellrum för er som gärna bor enkelt men önskar egen dusch & toalett. Rummet finns en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård och åkrarna över sundet med danska kusten i horisonten. Två uppbäddade enkelsängar med ett litet nattbord.

Direktören & Advokaten

Rum 6 och 7 - trebäddsrum

Två av det gamla pensionatets bättre hotellrum med plats för tre gäster. Rummen är på markplan och har båda var sin dubbelsäng och därtill en vuxen enkelsäng. Fina ljusinfall från stora fönster och såklart eget badrum med dusch och toa.

Grosshandlaren

 Rum 10 - dubbelrum

Inga av våra rum är direkt stora men detta är trots allt ett av de största vi har för två gäster. Finns en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård, åkrarna ner över sundet med danska kusten i horisonten. Twinbed, eget badrum med dusch & toalett och plats för barnsäng.

Möllaren

Rum 12 - dubbelrum

Fint hörnrum på första våning med ny Twin Bed, eget badrum och ljus från två vädersträck. Utsikt mot vår trädgård och kyrkan vid Tycho Brahe museet och även mot lilla Landsvägen och Hven Durum. Det finns även plats för en barnsäng om så önskas.

Läkaren 

Rum 11 - trebäddsrum

Detta rum är tillsammans med rum 10 de största vi har för upp till tre gäster. Ligger en trappa upp på andra våningen med fin utsikt över granngårdens trädgård, åkrarna ner över sundet och med danska kusten i horisonten. Twinbed, en enkelsäng och eget badrum med dusch & toa.

Kaptajnen

Rum 13 - familjerum för 4

Fint familjerum för upp till 4 gäster, med en bra twinbed i sovrummet samt en våningssäng för två i ett lilet extra rum med connecting doors. Fin utsikt till vår trädgård och de gamla frukträden med kyrkan och Tycho Brahe museet i bakgrunden. Eget badrum med dusch & toalett.

Boka direkt, ring eller maila oss