Ö-KRAFT SPECIAL

Hitta ö-kraften tillsammans

EN MYSIG RESA I ERT INRE SPA
Oekraft_bred

3 dagars välbehövligt besök i ditt inre spa

ETT HELT ANPASSAT ERBJUDANDE FRÅN HJÄRTAT AV VÅR VERKSAMHET

Unna er några gynnsamma dagar för att nyttja tiden och ta vara på er själva här ute i vår fantastiska natur, mysa i värdshusets historiska miljö och uppleva er egen tid med vandring i de berömda Backafall, möta och ta emot livsbekräftelsen från ett lekande djurliv. Stanna upp och se ut över havet. Ut mot horisonten! Blicka framåt och hitta balansen och förmågan att kunna se inåt igen.

Uppmärksamma varandra

EN VÄSENTLIG DEL AV ER VISTELSE

Hitta lugnet. Samtala och njuta av god och när­produ­cerad mat. Umgås med varandra. Stanna över här i två dygn i eget rum på det gamla pensio­natet och koppla samtidigt av i våra restaurang-, lounge- & myshörnor där vi har anpassat oss till tiden med behörigt avstånd mellan borden och ändå med kärleksfull närhet i en varm och omfamnande miljö.

Helt rätt tillfälle just nu

Oekraft_rund_bild
OEkraft_sid_2

Några vidunderliga dygn tillsammans

En lugn 2-rätters ”ner-i-varv-middag” första kvällen. Två dagars fågelkvitter och värdshusets goda lantfrukost att vakna upp till. Vandringsfike-lunch: Goda rejäla mackor, varm och kall dryck, packat och klart att ta med i våra retroryggsäckar på turen runt fantastiska Ven.
Myskväll: Efter en härlig dag med vandring runt hela ön, serveras vår uppskattade 4-rätters Hvenska säsongsmeny i traditionell eller vegetarisk version efter era önskemål.

Pris per person från 2 250 kr

Varmt välkommen till oss.
Välkommen ut till ditt egna inre spa.

Boka direkt online, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN