VÅR GODA LANTFRUKOST

Att vakna upp till

...DET DOFTAR NYBAKAT BRÖD
Frukost_ny_bred

De härligaste morgnarna på Ven

En god frukost ska ge energi och kraft till dagen som väntar men också lust och mersmak till att besöka oss i restaurangen igen. Vi har en viss stolthet med oss när vi bakar vårt eget bröd och i möjligaste mån bidrar vi med egna produkter som marmelader, saft, picklade grösaker och veganska alternativ bredvid våra lokala ostar och charkuterier som är grunden på vår goda lantfrukost.

Tidig mysstund

TILLSAMMANS
Vår lantfrukost serveras i värdhusets restaurang där ni, allt efter önskemål, kan välja er egna lediga mysplats inne bland de levande ljusen, eller när vädret tillåter, ute i trädgården för att dela morgonstunden på bästa vis.
Te
Broed

Det bor en bagare...

...eller "hen" bor här kanske inte, men vi bakar iallafall vårt egna bröd i stenugnen i källaren. Vi gillar att experimentera och våra bakverk varierar därför ofta i smak och form. Men, de har dock alla en sak gemensamt -  att de sprider en ljuvig doft av nybakat i hela huset på morgonen

Ibland adderar vi

EN RUSTIK BRUNCH TILL FRUKOSTEN

På årets första dag och när större sällskap önskar,
skapar vi en rustik, närproducerad brunch i kombi­nation med frukosten. Ofta beställs brunchen som ett extra fint avslut på ett firande, eller en på annat vis festlig vistelse.

Brunchbord

Boka online, ring eller maila oss

Group 17-2

Bo hos oss

BOENDE & LOGI
Group 87-2

Ät hos oss

Group 151

Våra erbjudanden

AKTUELLA ERBJUDANDEN